top of page

Insolvens og rekonstruktion

Vi er juridisk rådgiver og kommerciel sparringspartner i alle insolvensretlige forhold, og har dyb indsigt i de ofte komplekse processer, som udspringer af en virksomheds økonomiske krise.

Insolvensprocesser kan ofte forekomme uoverskuelige og komplicerede. Vi har målet for øje, og er dybt fokuserede på at strømline processerne, og at yde operationel og direkte anvendelig rådgivning.

 

Den optimale løsning kræver gennemtænkt tilrettelæggelse, cost-benefit forståelse og effektiv udnyttelse af de værktøjer, som er til rådighed i den konkrete situation.

Vi har markedsledende erfaring med strukturering af insolvensprocesser, både i og uden for konkurs, og vi yder rådgivning i alle typer sager, hvor erhvervsdrivende får økonomiske problemer.

Vi har mangeårig erfaring med håndtering af konkurser, rekonstruktioner, etablering af gældsordninger, omstruktureringer og likvidationer, og vi har betydelig erfaring inden for alle typer retssager om insolvensretlige emner. 

 

Vi har i den forbindelse ført et stort antal sager om omstødelse, udlevering af aktiver, fordringsprøvelse og erstatningssager, herunder ledelses- og revisoransvarssager.

bottom of page