top of page

historie

TREP blev stiftet i 2016 af Peter Smith og Peter Honoré. Vi har igennem en lang årrække arbejdet sammen i Danmarks største advokatfirma, hvor vi har håndteret et omfattende antal strategiske, kommercielle og komplicerede sager indenfor vores respektive retsområder. Forretningsforståelse, kommercielt udsyn og høj faglighed er en selvfølge, og vores rådgivning er baseret på en dedikation til kvalitet og forståelse af vores klienters behov.

mission

Vi er en dedikeret og ansvarsbevidst virksomhed med konstant fokus på optimering af alle arbejdsgange og processer. Verden er blevet digital, og vi anvender derfor en høj grad af teknologi i vores rådgivning. Det giver mening for vores prissætning, og dermed også for vores klienter. Vi er ærgerrige, både på vores klienters og på egne vegne. Vi er tæt på vores klienter, og forbinder ”storkontors DNA” med nærvær, kvalitet og prisoptimering.

vision

Vi har en vision med TREP Advokater, og det er at gøre det bedre. Vi ønsker kun at levere dedikeret, omkostningsbevidst og resultatorienteret rådgivning, og vi ønsker at gøre det i en nærværende atmosfære og i et ”no nonsense” format, som adskiller sig fra den traditionelle opfattelse af en juridisk rådgiver. 

bottom of page